Post by breakecranheartsig on Feb 12, 2022 1:56:48 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız kristal ▞▞▞
▞▞▞ Scary Teacher 3D 2022 version ▞▞▞
Oyun harika herkese öneririm ama bazi yerlerine para yatırmamız Gerekiyor ama çook güzel gerisi rastgele: ekkdididjdudjfjekdkdkdjdkdkfkfkdkkckfkddkfkfkfkfkfkfkfkfkfkfkmfjfjfnfjfjfjfjfjfjfjvjrjdjvjjrjfjcmfjdkfkfjfkfkkcjfjrkdjfdjfjjddjjddjdjdjcjrirkdjjfjfjffjfjfiifjfjfkfjfjtjrjjrjdjdjrjjddjirjrjrjrjdjdjdjdududududjfjjffjfjjfkvjjdjdjdkdkdkckkdkekdkckdkdkskdkdkkskskkdkfkfkfkfkfkfkfkfkfkfkfkkfkfkfkdkfkfkfkfkfkkdjvjrkmfjfkekckdkdkckmfmdkfjfjfjfjfjfjjfjfjfjfjfjfkfjcjfigiigirifkfkfkfkrkfkrirorootddkdkkdkdk
Bu çok güzel bir oyun ama 2 yıldız veriyorum çünkü ilk indirdiğimde jöleyi bulup küvete koymamız gereken yapışkan banyo adlı seviyeye ulaştım ama küvet açmıyordu bu yüzden ben onu silip tekrar indirdim ve şimdi epilasyon şişesi banyoda değil ve ipuçları orada olduklarını söylüyor lütfen bunu düzeltin o zaman 5 yıldız vereceğim
Bu oyuna bayıldım ve şimdi ikinci bölüm çıktığı için daha da çok sevdim herkesin dediği gibi gecikmeli değil ve kindly keyin isimli bir youtuber bunu çok seviyor!!Grafiklerde de harika iş çıkarmış!!Ayrıca oldukça fazla oyun var. Sıkıldığınızda çevrimdışı oynamak için birkaç seviye de mutluyum çünkü artık seçim yapabileceğiniz iki karakteriniz var!
10 dakika içinde enerjiniz bittiği için kötü ve oyun enerji olmadan anlamsız ve aynı zamanda kötü yapılmış
Scary Teacher 3D असल की नकल वाले गेम kqst
Oyun güzel görünüyor ama eğer bir reklamı izlememeyi seçersem hemen ardından beni bir reklam izlemeye zorlamaya çalışmayın. 30 saniye içinde ve sırf bu yüzden kaldırıldı
Çok iyi değil Grafik üzerinde çalışmak
Oyun artık oyunda ve günümüzde artık kullanılmı kimse artık oyunda oynamıyo güncellemeler gelmiyo artık eski tadında deyil Bir de yeter dil artık ve son olarak oyun çok büyük birde çevrimiçi oynamak eski iyise olacak..
Oyun çok güzel bence 10 bile ğakediyor oynamanızı tavsiye ederim
APK'yı İndir Scary teacher oyna - - Free Mobile Games Online
Yükledik eylesin bende yükledim açılmadım açılmadı ama 3 kez 4 kez yükledim Olmadı yani böyle bir beden de böyle oldu mu vallahi dedi ki tekrar yükleyin dedim Ama ben yükledim tekrar yükledim gerçekten bana uygun değil ne kadar uzun senn yoksa o kadar o yani arkadaşların Tolga yaşarsınız Ben de çıkmadı değilim hiç de beğenmedim hiç bana göre değilmiş gibi gerçekten çok fazla ürün oynamasını istemeyebileceğin Korkut süresi boyunca de çocukların Ama yüklediğini
oyundaki çok güzel ama ben neden 3 yıldız verdim çünkü onun oyundaki gibi yer yok yer yok diyip yerine size sesleniyorum bu oyunları yapan kişi bu oyunları ya adam gibi kullanın yada hiç dokunmayın oyunlara bile karışmayın !😡😵😳 şu anda sinirim bozuldu (arkadaşlar sizce doğruyumu) yanlışımı bence ben haklıyım!)
Bu eğlenceli bir oyun Bu oyun hakkında sevmediğim tek şey, bazen ileride duvarlara çarpması ve orada oturması, bunun dışında bu oyun gerçekten eğlenceli
Sakın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oynayamazsınız bu büyüklüğünüz ama ben bu şekilde değerlendirilemeyecek çocuklar için kötü örnek olurr
Oyun güzel ama bazı bölümleri ödemezsek oynayamayız haksızlık olur lütfen biri bir şeyler alsın ve oynasın teşekkürler
Çocuklar için gerçekten güzel bir oyun. Oyunu ilk oynadığımda ve beni yakaladığında hareketsiz kaldım çünkü çok korkmuştum ama gerçek hayatta telefonumu düşürdüm ve kaçtım!
Güzel oyun amma bunun yeri yok ustelikle be bu kitap kutarinca nasıl devam qeleir
Korkum anına koyem
Bu gerçekten iyi bir oyun
Dila kent scary teacher 2 - Scary Teacher 3D on the App Store,Scary ... 3d Gameplay Walkthrough Part 138 All New Old Levels Android Ios,
Oyun çok ama sadece bir yolu var yani başka bir şey olmayacak şekilde sevmek için güzel bir deneyim olmayacak bir şey bu oyunda en az iki yolu gelişme ama olmayacak
Oyun oynamak kanunen yasak bir şey değil abi allah şifa olsun canım kardeşim sağ ol ol var olabilecek karde arasında ne gitti ben bilmem kaç gün du bi git evinden önce halledim bari varsa küçük bir şey ben dadan daha fazla yada iki dakikanızınızdan ne geçmiş bir şey ben dadan daha fazla olabilir karga aracı mıyı
Güzel bir oyun bu oyunu kim yaptıysa Allah şifa versin çok teşekkür ederim 💜🖤hhhhhjhhbjekjshshsjsjsjjshshshshshhshshshshshshshshshshshshshshshshshshs
İyi ama bu oyunun bazı özellikleri düzgün çalışmıyor, bu yüzden sadece 2 yıldız verebilirim ama gerçekten çok iyi, miss T de korkuyor 👻, eğlenceli ama miss'i de yenebildiğimizi görmek beni çok mutlu ediyor. T . 😃
Sorun değil ama çok şey yapmak için video izlemeniz gerekiyor ve sadece yaklaşık 17 küçük görev yapabilirsiniz, ardından diğer 2 bölüm 2 $ ve sadece 2 dakika sürüyor, bu yüzden gerçekten indirmeye zaman ayırmaya değmez.
Oyunu ve herhangi bir ücretli versiyonunu seviyorum Sadece bunun için para ödemiyorum Oyunu tekrar oynuyorum çünkü buna değer, sıkılmışsın ya da terfi alıyorsun ya da başka bir şey alıyorsun ve oynamak için bir saat gibi beklemek zorundasın oyun aklını başından alacak ve zaman daha hızlı geçecek
Harika bir oyun, sadece bazen yerinde yürüyor ve oynamak için daha fazla zaman elde etmek çok zor ve yeni bölümün kilidini açmak için neredeyse bir yıl gibi beklemeniz gerekiyor ve her zaman yaptığınız bölümden sonra eklemeler var.
Güzel oyun ama. Oynuyorum ve sonra geri dönmeye çalışıyorum ve ondan bir şey söylemesini isteyemem düzeldiyse söyleyeceğim
Bayağı bir güzel oyun gerçekten ama şu bir şey var projesine giriyoruz o yüzden ben 2 yıldız verdim ve bende oynadım ve hiç tamamlama ama yine de hala oynuyorum
Fotoğraflarda kırmızı araba var ama yok bide dilleri bşz seçebilsek iyi olacak durumda olması için rastgele dkkdekkdndksldkdkeldnekdldndnfkodlenfkdlekrkdkdk/lkddnjdkdödlfldldlflf*fkdld\dşdşdlndnfnfmff Fff
Göster Aslında Oyunun Amacı bizi böyle kötü alışkanlıklara alıştırıyor Oyunda da Olduğu gibi öğretmene Sürekli şakalar yapılıyor yetmezmiş gibi esine de yapıyorlar Bu şakayı gerçekten Bence kötü alışkanlıklar içeren Bir oyun ben buna O yüzden Bundan Dolayi puanları kırdım Bu Yüzden yükleme yiyelim lütfen😊😊😊
Scary Teacher 3D Simulator rkun
Bu çok eğlenceli bir oyun, dünyadaki en sevdiğim oyunlardan biri, kazandığım kısmı sevdim, Wi-Fi'ye ihtiyacınız yok ve etrafta koşuşturup sadece Misty'ye şaka yapabilirsiniz ve okulumda bir öğretmenim var ve adı Bayan Tisha ve o da çok huysuz ve kaba ama bu oyuna 5 yıldız vereceğim ama enerjin neden bu kadar hızlı tükeniyor anlamıyorum neden enerji alman gerekiyor bilmiyorum bu seni yavaşlatıyor ve Misty bu oyunu 575 x gibi uzun süre oynamama rağmen hep seni buluyor
Bu en iyi oyun ama sen zorlaştırıyorsun ben yine de oynayacağım ama zorlaştırmayı bırak kardeşim geçemez ben yapamam kardeşim 6 yaşında oyun yap esaye
Scary Teacher 3D android oyunu kötü bir öğretmeni konu almakta. Lisede öğrencilerine kötü davranan sürekli onlara ceza veren bu kötü öğretmen okuldan.
Bir Bebeğin 1. Korku Oyunu türünden bir şey. Ücretsiz, kolay ve neredeyse hiç korkutucu değil.
Bu oyunu ve hepsini seviyorum ama çok oyunculu oynayamıyorum ya da ödüller için reklam alamıyorum Bölümlerin nasıl paraya mal olduğunu sevmiyorum Bunu oynadığınızda internetim var.
Neden 2 puan kırmam oyun muq ama çok zor bide oyuna dönüştürülebilir reklamda düzeltilirseniz iyi olur(TAVSİYE EDERİM)
Ben Yükseldim bence güzel bir oyunmuş.
Fashion - Transportes M3 Scary teacher nasıl oynanır türkçe
Bu iyi bir oyun ama 2 yıldız vermemin sebebi bölüm 2 bölüm 3 ve diğer bölümleri oynamak için gerçek para ödemeniz gerekiyor. Bu oyunun sahibine, özellikle biz çocukları oynamamızı ücretsiz yapabilir misiniz, çünkü bu oyun eğlencelidir. Ücretsiz yaparsanız ve 5 yıldızla derecelendiririm. Teşekkürler☺️☺️😊😊
Scary Teacher 3D. 0. Scary teacher 3D yükleye bilmiyorum. Ayrıntılar. Oyunlar, Bir sorunu düzeltmek. Sabitlendi. Kilitlendi. Ben de! (1)
Çok fazla Yer kaplıyor abi çok MB Rastgele CYOKCGLHFLHSKGSITSITSOYXPYCUPBDKGSJFZJFXLGCHCLHLGLYFKYDITSITSJTSITXKHCUGPOYCKDGJTSJFSITSOUCP7FO6EI5W73AOYX7GP8PR86E58I5WO6DP6F7FPUPCPUCOYDOYDOYDOYDOXO6DO6DOYD96DOYD85SI5Z96DOYCUGIGUPFKYMGDJTDJRS84DOTDOYXOYDOYXOYDOYYXMGXIDTJTZWHDIJRBFJSBJDOSHITZKYXMGSOTSYLSULDIFLLUFLYDMGXJCJVKVVJXJXJHDRYSRFHJGCJCCHL5FZLHVRZLHVZ4V / JXLWS3 UVP3TZVİP4ZFVUP4LDCHZKH4CSZLHC3LHCZ4DPHV4Hc5o5ucpu5cpdvOHCROCHCDUPJVLKV3Hrdgiphdu5dJVHODVouc5u4vpxubp4dvip4d8v04chift8gLKV3H / DUVP Sıktı ettik
Ben hiç denemedim sonra güzel bir yüklemeye yüklemeye çalım ama yüklenemedi bir hata tahminden sonra tekrar tekrar yükledim gene yüklenmedi gönderiyorum tahmin ediyorum sonra hep böyle çok çok güzel bir oyuna yüklemeye için için lütfen buna müdahale edin
Bu oyunu çok sevdim çünkü ayaklarımı uzatıp yatağıma uzandım ve tv izlerken oynayabildim gerçekten çok eğlenceliydi😃👍😃👍😃👍😃👍
Bu oyun berbat çünkü ben zaten 2, 4 ve belki 3. seviyeler için alışveriş yapmıştım ama yeni güncellemeden bu yana onlar için tekrar ödeme yapmam gerekiyor diyor ama zaten parasını ödediğim seviyelere tıkladığımda " Hata, bu öğeye zaten sahipsiniz." Ve hiçbir şey olmuyor. Ayrıca ilk leveli oynamaya çalıştığımda diğerlerini oynayamadığım için yükleme ekranı %80'e geldiğinde oyun otomatik olarak çöküyor. Bu yüzden lütfen bu aksaklığı düzeltin ve belki 5 yıldız veririm.
Hit Master 3D - Knife Assassin Action ksgr
Bu oyun belki de güzel olabilir ama çok uygun bir oyun değil yakalaması ilginç ve biraz küçük boyutu tavsiyem 8 9 10 fazlalarıda oynu olabilir bu saydıklarımda bence yakalamasın yönlendirilen bir diye diyebilir çık daha güzel olur... benim için harcayabileceğin bir şey için bay ben kullanacağımı düşünüyorum bey benliyeceğimi söyleyeceğim
Hdhuiehdbshehhsjdbbdbdbdbdbnwsdjndjdnjdjjdj maç sayısı gibi bir durum söz sahibi olmak hele 876tl verdim ama yetişir mi bilmem kaç yıl sonra davada aynı rapor 8tl kaç yıl oldu ama yetişir mi bilmem ama gelirken bana video cumhuriyeti'ni de çek cumhuriyeti'ni iyi mis gibi salça yapma yok 🤫
içinde çakma gibi ve bence daha yaratıcı şeyler olmalı