Post by breakecranheartsig on Feb 12, 2022 2:05:54 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Max: Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Max: Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas neribotas monetas ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Max: Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Tai toks nuobodus žaidimas.švaistyk laiką.man nepatinka šis žaidimas.
Gerai
Gaminti labai saldu, man labai gera, groju kasdien, daug laiko praleidziu, grafika ir etiketes labai geros
Šis žaidimas yra toks sudėtingas ir toks įdomus
Žaidimo kokybė yra pati prasčiausia. Šio žaidimo paslauga yra šlykšti. Mano patirtis yra prasčiausia iš šio žaidimo. Labai sunku žaisti šį žaidimą. Neįdiekite šio žaidimo.
Cooking Max: Kuchenne Cafe Zręcznościowe ujk
Idėja, kad turite palaukti iki 42 lygio, kad gautumėte 2 degiklius, yra juokinga. Grafika tokia sena. Visai neįdomu žaisti. Reikia darbo.
Neblogas žaidimas.. Neveikia tinkamai..... Rytai nuo laiko ir mb
Cooking max - „Mad chef“ restorano žaidimas yra gražus ir nuostabus žaidimas. Tai puikus ir geriausias kito žaidimo žaidimas. Ši grafika yra tokia graži ir gera. Šis naudojimas yra labai paprastas. Man patinka šis žaidimas.
Skelbimas po kiekvieno greito lygio. Net ir pristabdę meniu, žiūrite reklamą. Kai kurie skelbimai suprantami, bet net patekti į pristabdymo meniu yra per daug.
Puikus žaidimas man patinka
Gaminimo ir laiko valdymo būdai skiriasi naujame restorane su atnaujinimais Kiekvienas atnaujinimas suteikia daugiau skanių virtuvių ir daugiau klientų patarimų 😘. Keliaukite po miestus, kad aptarnautumėte tokius klientus kaip Paryžius, Tokijas, NYC.
Man patiko žaidimas, bet jis sustojo 14 lygyje ir nieko nedarys po to, kai žaidžiate.
padaryta
Cooking max yra įdomus žaidimas. Šis žaidimas yra toks geras žaidžiant. Tai geriausias kituose maisto gaminimo žaidimuose
scammmmmmm mano pinigai buvo nuskaityti, bet negavau jokių monetų
Cooking Max: 食物烹饪和餐厅时间管理游戏 街機 wvuq
Tai nuostabus žaidimas su miesto maisto gaminimo receptais. Labai lengva žaisti ir labai malonu. Šis nuostabus žaidimas, ypač skirtas mergaitėms.
Cooking Max : Παιχνίδι φαγητού Παιχνίδια arcade reaz
Labai labai blogas žaidimas. neįdiegti žaidimo pls....
66 yyyyyy
Gerai
Cooking Max: 食物烹饪和餐厅时间管理游戏 街機 wvuq
3 žvaigždutes skyriau tik tada, kai žaidžiau žaidimą. Negaliu gauti 3 žvaigždučių, nors žaidžiau gerai. Bet vis dėlto man patinka žaidimas.
Tai maisto gaminimo beprotybė, tai geras žaidimas. Tai veikia labai gerai. Jame yra puikių savybių. Tai tikrai nuostabus žaidimas. Man tikrai labai patiko
Tai buvo gražus žaidimas, kol nepasiekiau 1, degikliai yra per lėti ir aš jį atnaujinau, bet vis tiek tik vienas degiklis buvo per lėtas ir aš prarandu lygius😭
Nuostabu
Kk
Cooking Max-food cooking games Arcade efa
liūdna, kad išlaikiau 1-95 lygį, bet kai atidarau 96 lygį negaliu atidaryti😢😤bet jau atnaujinu, bet vis tiek negaliu atidaryti 96 lygio
Cooking Max mad žaidimas yra labai blogas ir nenaudingas žaidimo patarimas, prašome nežaisti šio žaidimo ir neįdiegti šio žaidimo
Šis žaidimas yra geras
Žaidimas užšąla, kai baigiate lygį
„Clocking max mad chef“ programa yra naudinga visų tipų maisto ruošimui. Man labai patinka ši programa. Tai labai nuostabu ir nuostabu.
Šis maisto gaminimo žaidimas turi daug puikių ir labai malonių funkcijų. Tai nuostabu, o šio žaidimo funkcionalumą žaisti labai lengva. Šaunus maisto gaminimo žaidimas su geriausiais maisto receptais.
Sėkmės
Programa nėra gera ir įvertinsiu šią programą 1 žvaigždute
Žaidimas nuolat sustojo ir žlugo. todėl teko jį pašalinti.
Flying Wild Tiger Robot Game Seiklusmängud lmod
Gaminti nuostabiai gražiai ir švariai, rekomenduoju, kad galėtume naudoti labai sklandžiai ir rekomenduoju tai padaryti, kad būtų geriau++
Tai smagus žaidimas. Bet po kurio laiko lygiai pasiekia tašką, kai neįmanoma pereiti, aš bandžiau vieną lygį valandų valandas, reikia uždirbti daugiau pinigų. Ir per brangu nusipirkti automatinį aptarnavimą, papildomus pinigus ir nesudegusio maisto. Bet mylėk visa kita.
Ši programa yra tikrai bloga diena, todėl aš pasiūliau visiems įdiegti šią programą ir dhoni gauti vieną žvaigždutę
Labai blogas žaidimas, nebandyk. Tik nenusivilkite
Cooking Max: Kuchenne Cafe Zręcznościowe ujk
Tai nėra gera programa, man nepatinka programa, nes jos turinys nėra geras, man nepatinka šis žaidimas
Šis maisto gaminimo žaidimas turi labai puikias grafikos funkcijas ir nuostabų žaidimą su paprastais dalykais, tokiais kaip patogi sąsaja ir kiti valdikliai.
Gaminti max yra labai paprasta ir labai įdomi programa. Man patinka ši programa. Ši programa yra su nuostabiais žygdarbiais
Labai blogiausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Neatsisiųskite šito. Griežtai nerekomenduoju.
Toks nuostabus maisto gaminimo žaidimas ir man tai labai patinka. Taip gerai su grafika ir kitais įdomiais dalykais. Kaip žaidimas ir kiti dalykai.
Padėkite galenginį hayop
Geras žaidimas. Waaaaaay per daug skelbimų
Lengva, bet patenkinama. Nereikia mokėti tikrų pinigų. Puiku, jei jums patinka toks žaidimas.
😁😁😁 😆😆😩😞😩😞🤮💯💯💯🥀🤐😷⌚😍🤐😷