Post by breakecranheartsig on Feb 12, 2022 2:08:52 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Silly Royale -Devil Amongst Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Silly Royale -Devil Amongst Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai neribotas raktų skaičius ▞▞▞
▞▞▞ Silly Royale -Devil Amongst Us 2022 version ▞▞▞
Neveikia... Visada rodyti „kažkas ne taip“ Calurar duomenų švaistymas
Untitled
Man labai patinka šis žaidimas... bet viena problema (prašau išspręskite), tai yra, nuo šio ryto aš negaliu žaisti nė vieno mačo... nes kiekvienose rungtynėse prisijungiu ir pradedu žaisti po kurio laiko man ekrane rodoma, kad didelis delsimas, atsijungiamas serveris. Ir tada aš turiu išeiti... taigi, pabandykite ištaisyti šią klaidą... jei galite, aš tikrai duosiu 5 žvaigždutes☺
Toks smagus žaidimas 😁
„Silly Royale“ yra geras žaidimas, tačiau „Silly Royale“ turi problemą, kad visi žaidėjai įstrigo ir sakoma, kad prasideda po 1 sekundės, bet žaidimas nebuvo pradėtas. Kita problema yra ta, kad praradau ryšį, kai žaidžiu „Hide&seek“.
Man tai patinka, bet kai ateina naujas atnaujinimas, užtrunka valandų valandas⌛ taigi 3 ⭐ 🐰
Man patinka žaidimas, bet jis visada neveikia, kai žaidžiu squid royale, tiesiog parodo, kad skardinė ir dozė neveikia, nors tai reikalauja mano pinigų, pataisykite tai
žaidimas geras, bet 1 min iki balsavimo... jis užsidarys žaidimo viduryje
Šis žaidimas yra labai gražus 👍 bet kažkada privit žaidime kartais sako blogai ne labai blogų dalykų todėl šis pilnas žaidimas yra geras nieko nėra blogo bet tik vienas dalykas man nepatinka šiame žaidime ar pažymiai aš duosiu šiam žaidimui puiku
Man labai patinka šis žaidimas, bet kodėl žudymas neįdomus. Kadangi tik Spears žudo ten taip pat turėtų būti dūrių ar šaudymo ir 2 bakstelėjimo užduotis, kodėl tai užtruks vieną valandą, jie turėtų sutrumpinti užduoties laiką, bet geras žaidimas
Žaidimas vis stringa..
Milijonas metų per vieną dieną by Greg Jenner - Goodreads
Šis žaidimas yra daug geresnis nei tarp mūsų, tarp mūsų niekas nenori tapti įgulos draugu, bet kvailame karališkajame žaidime aš neturiu problemų tapti įgulos draugu. Manau, kad kol kas geriausias režimas yra slėpynės ir karališkasis kalmaras. Taip pat rekomenduoju jį atsisiųsti.
Kodėl pakrovimo sunku laukti, turite gauti daugiau internete
Galimybė nemokamai naudotis Ipad planšetėmis kavinėse. ... Even though there's a language barrier between a social worker and us, she still tried to talk.
Šis žaidimas yra geras, bet jei leisite mums žaisti. KIEKVIENĄ kartą, kai prisijungiu prie serverio 1. Įkelti užtrunka amžinai ir 2. Kai tik prasideda žaidimas sustoja ir sako Deja velnias tarp mūsų sustojo. Prašau pataisyti tai.
Tai yra 5 žvaigždučių, geriausias žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau ir tarp mūsų nieko nėra, kai perjungiame į viešąjį režimą, žaidėjai greitai ateina, o aš ir mano draugas kiekvieną dieną žaidžiame šį žaidimą su draugu ir broliu, šis žaidimas turi tiek daug šaunūs režimai, šiame žaidime yra specialių skinų ir dar daugiau, siūlau visiems atsisiųsti šį žaidimą, pls dev replay į mano apžvalgą, aš esu didelis jūsų žaidimo gerbėjas, man patinka šis žaidimas, aš esu kvailoje armijoje
Sveiki, @silly royale pareigūnai Mano žaidimas neįkeliamas, kai atsisiunčiau ir atidariau jį po kurio laiko, tarp jų įkėlimas sustoja, nors tinklo stiprumas geras. Išspręskite problemą
I get so much lately it's driving me crazy so any help is very much appreciated.| ... We could have a hyperlink trade agreement among us|.
Tai gerai, bet nesu tikras, ar tai tinka mano telefonui
Squidgame versija, kai tie, kurie jau nesąžiningai gavo kai kurių personažų odą, nušauna net jei žengė du žingsnius po raudonos šviesos😑
Despite there are differences of opinions amongst scientists themselves about which type of stem cell research are more promising and ethically acceptable,
tai tikrai geras žaidimas, kurį galima žaisti ir jame yra daugiau funkcijų nei tarp mūsų, pvz., būrio žaidimas jailbreak ir tt Man patinka šis žaidimas. Linkiu, kad šis žaidimas būtų labai populiarus, kai kurios funkcijos, kurios yra geresnės nei tarp mūsų, yra tai, kad galite susirasti draugų😀
Tai nuostabus žaidimas, ir aš neturiu žodžių paaiškinti, koks tobulas šis žaidimas iš tikrųjų!!! O DIEVE!!! 😭😮😮. Niekada nemačiau šio tobulo žaidimo!! Gerai padirbėta!! Ar galite pridėti keletą Hario Poterio dalykų į šiuos žaidimus ir sukurkite šio žaidimo Hario Poterio temą, prašau 🙏🙏🙏 Prašau jūsų!!
Žaidimas yra geras, bet jame yra blogiausia serverio problema. Aš esu iš pirmadienio Indijos, o 3/4 žaidimų turi serverio problemų, visa mano žaidimo valiuta taip pat prarasta žaidime „Squid“ dėl didelio ping, išspręskite šią problemą 😔
Reitingai yra mokami reitingai. Šis žaidimas sujaukė mano telefoną!! Žaidimas buvo apgailėtinas, penktos klasės / apgailėtina pigi „Affect Us“ versija. Nešvaistyk savo laiko.
Squid Royale, kai lėlė persijungia į žalią šviesą, ji akimirksniu grįžta į raudoną šviesą. Kodėl? Pls pataisykite tai.
Gamtinė žemdirbystė – ir sodams
Ninja warrior: legend of adventure games ایڈونچر jblj
man patinka šis žaidimas, jis toks smagus, kad daug veiklos slėpynių ir kalmarų žaidimas, kurio reikia šiam žaidimui internete, bet jis labai įdomus
Kai aš tai pradėjau, viskas klostėsi gerai, o vėliau pradėjo vėluoti. Jis taip pat aromatingai užsidaro .Buvau toks susierzinęs . Bandžiau jį atidaryti, bet aromatingai užsidaro. Išspręskite šią problemą
Aš jį atsisiunčiau, nei žaidžiau 1 dieną, man labai patiko, bet kitą dieną rodos, kad kažkas negerai, todėl ištryniau jį ir atsisiunčiau dar kartą, nei tai leido vėl žaisti kitą dieną, rodos, kad kažkas negerai, šiandien yra paskutinė diena, kai žaidžiau tai ir kitą kartą niekada nežaisiu 🙄🙄🙄😒
Linksmybės žaidimuose visai smagu, o dabar, kai žaidžiu žaidimą, kai jis gauna 1, žaidimas neprasideda